Product Detail

Protein Pudding discount pack Nutritechnology

In Stock
€41.98 €46.64

Available Options

High proteïn pudding

Is ideaal om de dag af te sluiten als late night snack of voor tussendoortje. 300 ml water of melk in een shaker doen, hier 40g high protein pudding poeder indoen en even shaken. Dit kan je dan in een potje Gieten en twee uur in de ijskast zetten voor een lekker vaste pudding met hoogwaardige eiwitten. Je kan het ook meteen opeten als je hem klaar hebt gemaakt en in een potje hebt gedaan. Ideaal en lekker als afsluiter van een zware dag op werk of na een gezellig terrasje.


GENIET VAN HET ETEN VAN JE PROTEINEN

 Deze pudding geeft je een voldoening om iets lekker zoets te eten, het voordeel van het eten van deze pudding is dat het hoogwaardige voedingstoffen bevat. Elk portie verteert makkelijk en ook snel in uw lichaam, dit  omdat er een hoge kwaliteit eiwit mix in zit, met een hoge dosering van vertakte aminozuren.


GEEN VETTEN EN SUIKERS

Een portie van high protein Pudding geeft u slechts 147 kcal. Met bijna 22 gram van superieure eiwitten en 14 gram van polysacchariden. Minder dan 1 gram van vet en geen suikers, maakt de pudding een perfecte eiwitten snack.


ENZYMEN VERBETERD EEN BETERE ABSORPTIE VAN PROTEINEN

Aminogen © geeft u meer uit uw proteïne, aminogen helpt uw lichaam een betere verdeling en absorbering van aminozuren en een betere stikstofbalans te hanteren.


High protein pudding is verkrijgbaar in 450g


Ingrediënten

Chocolade  melkeiwit isolaat 85%, whey isolaat, whey concentraat, gemodificeerd zetmeel, magere-melkpoeder, Aminogen (proteasen van Aspergillus niger en Aspergillus oryzae), chocolade smaak guargom (verdikkingsmiddel), xanthaangom, sucralose - acesulfaam-K (zoetstoffen).

Vanille  melkeiwit isolaat 85%, whey isolaat, whey concentraat, gemodificeerd zetmeel, magere-melkpoeder, Aminogen (proteasen van Aspergillus niger en Aspergillus oryzae), vanille smaak, beta-caroteen (kleur), guargom (verdikkingsmiddel), xanthaangom, sucralose - acesulfaam-K (zoetstoffen).


Aanbevolen gebruik:
Meng 40gr met 250ml water of magere melk. Schud goed gedurende 1 minuut en bewaar dit in de koelkast voor circa 2 uur.

Write a review

Please login or register to review
back to top